Als bedrijf wil je je naam laten vallen. Het liefst zo vaak mogelijk! Dan komen we al snel bij branding. En dan niet de branding waar de golven breken, ergens op een idyllisch stukje kust op één van de mooie plekken die deze aardbol te bieden heeft. Nee, branding met je logo en je bedrijfsnaam. Je ziet al dat grote steden succesvol citybranding inzetten en zelfs landen countrybranding inzetten in de strijd om toeristen. Denk maar aan Tel Aviv & Jerusalem: 2 sunny cities, 1 break!

De cowboys in het Wilde Westen wisten vroeger al hoe ze dat moesten doen. Ze brandmerkten hun logo op hun koeien, zodat iedereen wist dat ze van hen waren. Als bedrijf moet je aan de buitenwereld ook kenbaar maken wat van jou is, wat jij aanbiedt. Bij producten is dat wat gemakkelijker, want daar zie je het vaak al aan de verpakking. Maar hoe doe je dat bij reizen? Hoe zorg je ervoor dat de content aansluit bij de waarden die je als organisatie hebt, dat ze consistent in de juiste tone-of-voice geschreven zijn en dat ze allemaal herkenbaar van jou zijn? Want ook deze ‘verpakking’ is van belang! Hoe wil je dat de wereld jou kent?

Wat onderscheidt jou als merk?

Bij DBSW Travel Media zorgen we ervoor dat de boodschap die jij uitdraagt of die namens jou uitgedragen wordt aansluit bij je identiteit, dat het laat zien waarin jij je onderscheidt van je concurrenten en dat het allemaal in dezelfde stijl is en samen dus een krachtig, elkaar versterkend geheel vormt. Hoe beter mensen weten wat ze kunnen verwachten als ze bij jou iets boeken of kopen, hoe vaker en eerder ze geneigd zijn om te kopen, terug te komen en je aan te bevelen! Daarom zetten we branding in om unieke associaties te creëren bij relevante doelgroepen.

Dat kan door middel van passende blogartikelen of opvallende banners bijvoorbeeld. Wil je bijvoorbeeld dat je merk als eigenwijs, buiten de gebaande paden en anders dan anders gezien wordt? Dan kiezen we voor advertising op websites of bij influencers die dezelfde uitstraling hebben. Wil je dat mensen weten dat jouw organisatie zich specifiek op de oudere doelgroep richt, met reizen in een wat rustiger tempo? Dan plaatsen we content en banners op websites waar deze doelgroep vaker komt. Op deze manier kiezen we altijd voor een maatwerk aanpak om je imago te versterken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!