Een reisverhaal dat zo pakkend is geschreven dat het spontaan gaat kriebelen, een must-see lijstje van die stedentrip waardoor je direct een ticket wilt boeken, een ‘Hoe overleef ik?’ stappenplan waardoor je geen moment meer twijfelt over je volgende bestemming? De juiste content weet je precies zo te raken dat je je volgende vakantie het liefst meteen boekt of er in ieder geval dagenlang over dagdroomt. Bij DBSW Travel Media helpen we je graag de juiste content te creëren voor jouw doelgroep.

DBSW Travel Media biedt content in de breedste zin van het woord aan. We kunnen zowel content verzorgen voor jouw eigen website als jouw content plaatsen bij bloggers en websites binnen ons netwerk. Met een eigen portfolio van ruim 75 travel gerelateerde websites en een groot netwerk aan travel influencers en bloggers bedienen wij alle groepen binnen de travel branche.

Blogartikelen

Zou je graag met enige regelmaat nieuwe blogs op je website plaatsen maar wil je het schrijven ervan uitbesteden? Of wil je jouw blogartikelen juist plaatsen op de website van travelbloggers? Wij koppelen je aan de juiste bloggers. Zij kunnen voor passende content zorgen, zoals inspirerende artikelen over populaire bestemmingen. De onderwerpen bepalen we altijd in onderling overleg. Onze blogartikelen zijn doeltreffend, goed leesbaar en aansprekend en vallen op tussen alle andere spelers in de reisbranche.

Waarom content marketing? Reizigers – evenals alle andere consumenten trouwens – worden meer en meer ongevoelig voor overduidelijke reclameboodschappen. Ze lezen liever artikelen met relevante informatie en zinvolle inhoud. De informatie moet een meerwaarde bieden. Goede content roept een positieve associatie met een merk op, wat weer voor meer traffic zorgt. Ook zoekmachines waarderen goede content.

Of je nu op zoek bent naar een partner in contentcreatie of branding, wij fungeren als spin in het web. We bieden de volledige (sales)funnel en customer journey aan (see-think-do-care). Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.