Als reisorganisatie wil je blijven groeien. En dat is ook nodig! Want de wereld om je heen groeit ook door. Mensen besteden meer en meer tijd online, op sociale media en op verschillende devices. Nog slechts een handjevol mensen gaat voor het boeken van een reis daadwerkelijk naar een reisbureau waar adviseurs ze meer vertellen over de bestemming, de hotels en de dagtours. Het merendeel van de reizigers wil die informatie online vinden. En dan niet alleen objectieve informatie, maar ook reviews en echte verhalen. Jij kunt als bedrijf niet achterblijven!

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

DBSW Travel Media onderhoudt zowel eigen labels en verbindt daarnaast online influencers met bedrijven in de travel branche. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag de mogelijkheden, de doelen en doelgroepen die je wilt bereiken. Hoe kunnen we advertising, linkbuilding, leadgeneratie, influencer marketing, content of branding inzetten? Vervolgens gaan wij aan de slag met een passend voorstel op maat. Bij een akkoord kunnen we direct voor je aan de slag gaan.

Content / blogs

Heb je zelf niet de tijd en/of de juiste mensen om de content te schrijven die je nog op de planning had staan of die je verder op de kaart zet? DBSW Travel Media brengt je in contact met de bloggers en influencers die voor jou het verschil kunnen maken. Zij schrijven een tekst die zo aanspreekt dat mensen doorklikken naar je website en de reis uiteindelijk boeken. Goede content is hiervoor onmisbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring met content weten wij als geen ander hoe we de juiste snaar kunnen raken met een influencer die bij jouw merk past en de juiste doelgroep aanspreekt. Wij nemen je alles uit handen. Je kunt ook zelf een gastartikel aanleveren om op één van onze websites te plaatsen.

Adverteren in het travel segment

Adverteren is in het travel segment een must. Maar voor het geld wat je anders aan een radio commercial van slechts 30 seconden kwijt zou zijn, kun je al op verschillende blogs en websites adverteren. Zo breng je je merk zeker onder de aandacht bij betrokken reizigers. Ons portfolio, met ruim 75 websites onder één dak, is zeer geschikt voor jouw online advertentiecampagne.

Onze advertentiemogelijkheden: 

  • Een advertorial of banner op één of meerdere websites uit ons portfolio
  • Een eigen pagina binnen een website uit ons portfolio
  • Een tekstlink naar jouw website op één of meerdere websites uit ons portfolio
  • Een blogger, vlogger of influencer een persreis aanbieden om een bestemming te promoten

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij bieden? Wil je goede resultaten bereiken in de travel branche, in de hele funnel en tijdens elke fase (see, think, do en care)? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij hebben al vele mooie opdrachtgevers als … en … naar een hoger niveau mogen tillen en bij ons netwerk zijn inmiddels ruim … bloggers en influencers aangesloten.