Als blogger steek je veel tijd in je eigen website. Natuurlijk doe je niets liever dan heel de dag over reizen schrijven, maar die reisjes moeten ook bekostigd worden! Dan is het wel zo fijn als al die tijd en energie die je in je website steekt ook iets opleveren. Als de bezoekersaantallen beginnen te stijgen, stijgt ook de kans om iets met je website te gaan verdienen!

Bedrijven en organisaties in de travel branche willen namelijk maar wat graag met jou samenwerken! Voor hen betekent het een mogelijkheid om meer naamsbekendheid te krijgen en meer te verkopen, voor jou betekent deze manier van promoten een kans om als publisher iets bij te verdienen.

Wat moet je hiervoor doen?

Het is eigenlijk heel simpel. Jij schrijft een leuk blogartikel met daarin een link naar het betreffende bedrijf. Je bepaalt zelf waar je over schrijft, als de link maar in het artikel zit. Je hoeft dus geen overdreven reclame te gaan maken, want daar voel je je misschien helemaal niet goed bij, maar bepaalt zelf hoe jij het bedrijf, het product of de dienst uitlicht. Denk aan een leuk artikel over een bepaalde bestemming waar de reisorganisatie reizen naar organiseert of een review over verschillende typen accommodaties. Jij bepaalt het!

Maar je staat er niet alleen voor! Wij brengen je met de juiste bedrijven in contact en zorgen ervoor dat jij betaald krijgt voor het schrijven en plaatsen van het artikel. Heb je geen eigen website maar vind je schrijven wel leuk? Wij helpen je ook aan betaalde schrijfopdrachten voor de websites in ons eigen portfolio.

Samenwerken met ons? Neem dan snel contact met ons op en wie weet kun je binnenkort al starten als publisher!